Блог

ᐉ Новини - приватні виконавці

Радник ADER HABER Law Firm Олексій Соломко оцінив перспективи автоматизації виконавчого провадження

15-16 листопада 2018 року в Києві відбувся VII Судовий форум, організаторами якого виступили Ukrainian Bar Association і проект Ради Європи «Підтримка виконання Україною рішень Європейського суду з прав людини».

Published in НОВИНИ

Микола Писанчин Заступник генерального директора з юридичних питань ДП "СЕТАМ" в своєму блозі на blogs.liga.net розповідає про Звернення стягнення на предмет іпотеки із зареєстрованими дітьми. 

Микола Писанчин Заступник генерального директора з юридичних питань ДП "СЕТАМ" в своєму блозі на blogs.liga.net розповідає про процесуальний статус переможця електронних торгів. 

16.11.2018  в «Конференц-зал Голосієво» відбувся з’їзд приватних виконавців міста Києва, в ході якого обговорено питання щодо:

- запровадження квотування (обмеження кількості) приватних виконавців, які здійснюють діяльність у визначеному виконавчому окрузі;

- збільшення кількості членів Ради приватних виконавців міста Києва;

- запровадження представника (представників) Асоціації приватних виконавців України від виконавчого округу міста Києва для участі в засіданнях дисциплінарної комісії щодо приватних виконавців виконавчого округу міста Києва;

- запровадження правового супроводу (правової допомоги) приватних виконавців у разі виникнення конфліктних ситуацій, пов’язаних з діяльністю приватного виконавця (правова допомога адвоката у судових справах, перед правоохоронними органами тощо);

-поновлення прав на провадження діяльності приватного виконавця. Звернення до Асоціації приватних виконавців України та Міністерства юстиції України щодо законодавчого врегулювання порядку поновлення діяльності;обговорення інших питань, пов’язаних з діяльністю органів самоврядування, та ряд інших.

По результатам обговорення прийнято відповідні рішення.

Published in НОВИНИ

Транспортний засіб KIA CEE'D, 2014 року випуску, № кузова: U5YHN816BFL116162, ДНЗ: АР6205СР

Як повдомляє портал "Українське право", Асоціація правників України спільно з проектами Ради Європи «Підтримка виконання Україною рішень Європейського суду з прав людини», який фінансується Фондом з прав людини, та «Підтримка впровадженню судової реформи в Україні» запрошують взяти участь у Першому щорічному форумі «Виконання рішень національних судів в Україні», який відбудеться 23 листопада 2018 року у Києві в Radisson Blue Hotel.

Published in НОВИНИ

Ірина Венедіктова, доктор юридичних наук, професор, завідувач кафедри цивільно-правових дисциплін ХНУ імені В.Н. Каразіна, арбітр МКАС при ТПП України, член науково-консультативної ради при ВС  в своєму блозі на порталі SUD.UA розповідає про можливість ефективного виконання арбітражного рішення і особливості визнання арбітражних рішень.

Радник ADER HABER Law Firm Олексій Соломко розповість про автоматизацію виконавчого провадження

У своєму виступі в рамках Сесії 1 «Майбутнє за інноваціями: виклики та можливості для судової системи України» на VІІ Судовий форум Ukrainian Bar Association Олексій розкриє перспективи запровадження електронного арешту коштів як кроку до автоматизування процесу примусового стягнення боргів.

Published in НОВИНИ

Державна виконавча служба стала відкритішою та ефективнішою, про що свідчить зростання показників роботи ДВС. Зокрема, за 10 місяців цього року органами державної виконавчої служби фактично виконано 40,5% документів з числа завершених, що на 8% більше за аналогічний період минулого року. Про це заявила заступник Міністра юстиції з питань виконавчої служби Світлана Глущенко під час прес-конференції щодо результатів роботи ДВС за ІІІ квартали 2018 року.

Published in НОВИНИ

Радник ADER HABER Law Firm Олексій Соломко представив детальний алгоритм дій стягувача і боржника у виконавчому провадженні

23 та 30 жовтня 2018 року Олексій Соломко, адвокат, радник, керівник напрямку виконавчого провадження ADER HABER, провів серію лекцій про особливості стягнення боргів у виконавчому провадженні в рамках спеціального курсу для галузевих юристів Senior Lawyer, який проводився ЛІГА: ЗАКОН.

Published in НОВИНИ
Page 1 of 2

Графік роботи

Понеділок 8:30–19:00
Вівторок 8:30–19:00
Середа 8:30–19:00
Четвер 8:30–19:00
П'ятниця 8:30–19:00

Субота За домовленістю
Неділя За домовленістю

Контакти

вул. Генерала Шаповала, буд. 2, оф. 401
м. Київ, 03035
Моб.: +38 (066) 395-15-57 Viber
Моб.: +38 (067) 333-04-85
Тел.: +38 (044) 359-07-11
Сайт: www.solonko.com.ua
FB: www.facebook.com/pv.solonko
E-mail: pv.solonko@gmail.com

JoomShaper