Блог

ᐉ Новини - приватні виконавці

На аукціоні продадуть заарештований російський Boeing. Система електронних торгів арештованим майном, яка підпорядковується Міністерству юстиції, оголосила про продаж арештованого російського літака Boeing D737 / 524.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міністерства юстиції України.

Published in ВІДЕО

Як повідомляє портал  "Українське право" Слідчий відділ Дніпровського управління поліції Нацполіції у Києві і Лівобережний міжрайонний відділ ГУ СБУ у Києві та Київській області.розслідують справу по ручному розподілу виконавчих проваджень в Державній виконавчій службі Мінюсту.

Published in НОВИНИ

Сьогодні ДП "СЕТАМ" спільно з Міністерство юстиції України безоплатно передали одразу 10 нереалізованих автомобілів на 2,8 млн грн.

Published in НОВИНИ

11 травня 2018 року Кабінет Міністрів задовільнив заяву Сергія Шкляра про звільнення з посади заступника Міністра юстиції з питань виконавчої служби. 16 травня було його останнім робочим днем ​​на цій посаді.

Сергій Шкляр особисто прокоментував звільнення на своїй сторінці у Facebook:

Published in НОВИНИ

Розпорядженням Кабінету міністрів України від 10 травня 2018 р. № 287-р Світлану Глущенко призначено заступником Міністра юстиції України з питань виконавчої служби. 

Про зміну сфери своєї професійної відповідальності у Міністерстві юстиції С. Глущенко повідомила на своїй сторінці в Facebook:

Published in НОВИНИ

Як повідомляє Прем’єр-міністр України В.Гройсман, на засіданні Уряду обрано жорсткий підхід до тих боржників, які не платять аліментів, хто заборгував зарплату робітникам. Для таких боржників буде заблоковано все, що можливо. Крім цього посилиться персональна відповідальність голів обласних державних адміністрацій за виконання рішень зі стягнення боргів.

Published in НОВИНИ

Міністерство юстиції в рамках проекту зі стягнення боргів з зарплат на користь працівників запустило відкритий електронний реєстр підприємств-боржників. Про це сьогодні під час засідання Уряду повідомив Міністр юстиції Павло Петренко.

Він звернув окрему увагу на те, що до списку потрапили усі без винятку боржники – жодних поблажок немає. Більше того, в кожному регіоні опубліковано місцеву #ДошкуГаньби злісних неплатників заробітної плати.

За словами Павла Петренка, з 2 квітня, коли стартувала кампанія зі стягнення боргів з неплатників зарплат, почали діяти спецгрупи державних виконавців, робота яких сфокусована на виконанні таких проваджень. Також була запроваджена система моніторингу показників динаміки заборгованості. Окрім цього, на базі регіональних управлінь юстиції стартувала масштабна інформаційна кампанія.

Published in ВІДЕО

Міністерство юстиції в рамках проекту зі стягнення боргів з зарплат на користь працівників запустило відкритий електронний реєстр підприємств-боржників. Про це сьогодні під час засідання Уряду повідомив Міністр юстиції Павло Петренко.

«Ми запустили публічний електронний реєстр злісних боржників з виплати заробітної плати. До нього увійшли підприємства як державної, так і корпоративної форм власності. Кожен охочий зможе без будь-яких перешкод через портал erb.minjust.gov.ua перевірити, чи сплачує конкретне підприємства зарплату своїм працівникам. Особливо актуальною ця інформація може бути для бізнесменів для прийняття правильного рішення, чи варто мати справу з тим чи іншим контрагентом», - наголосив очільник Мін’юсту.

Published in НОВИНИ

Міністерство юстиції відвідали студенти правники студенти-правники з Хмельниччини. З ними зустрілася заступник Міністра юстиції Світлана Глущенко. Вона розповіла їм про напрямки роботи Мін'юсту, а також реформи, які проводяться міністерством.

Published in НОВИНИ

Намагався вбити кредитора – 10 років за ґратами: Чоловік, аби не повертати великий борг, зробив спробу вбити кредитора. З цією метою заклав саморобний вибуховий пристрій і підірвав автомобіль добродія

Published in НОВИНИ
Page 1 of 3

Графік роботи

Понеділок 8:30–19:00
Вівторок 8:30–19:00
Середа 8:30–19:00
Четвер 8:30–19:00
П'ятниця 8:30–19:00

Субота За домовленістю
Неділя За домовленістю

Контакти

вул. Генерала Шаповала, буд. 2, оф. 401
м. Київ, 03035
Моб.: +38 (066) 395-15-57 Viber
Моб.: +38 (067) 333-04-85
Тел.: +38 (044) 359-07-11
Сайт: www.solonko.com.ua
FB: www.facebook.com/pv.solonko
E-mail: pv.solonko@gmail.com

JoomShaper